Talitha als dagvoorzitter en gespreksleider

Talitha Muusse inhuren dagvoorzitter
Talitha Muusse is een veelzijdige dagvoorzitter. Ze is warm, toegankelijk en schroomt niet om als dagvoorzitter kritische vragen te stellen of kanttekeningen te plaatsen. Zo ontstaan de mooiste resultaten vanuit een goede discussie en heeft iedereen veel gespreksstof na afloop. Ook kan Talitha Muusse fungeren als gespreksleider of interviewer, waarbij ze haar gasten probeert te doorgronden door middel van scherpe vragen.

Meer informatie over Talitha Muusse?
Talitha Musse boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op voor meer informatie.

Scherp op de inhoud

Persoonlijk & Fris

Met creatieve twist

Talitha boeken als dagvoorzitter?

 

Contact!

Interesse in mij als spreker? Of wil je meer weten over mijn lezingen of profiel als dagvoorzitter? Neem dan contact op via de mail, telefonisch of via het contactformulier! Of bekijk mijn sprekersprofiel op sprekershuys.nl.

Mail: info@talithamuusse.nl
Telefoon: 030 740 0053
Management: Vivian & Crijn

Kennismaken

Nadat je het formulier hebt ingevuld wordt er zo snel mogelijk contact gelegd. Voor een succesvolle boeking is het belangrijk dat we nader kennismaken; telefonisch of met een kop koffie erbij. Ik vind het belangrijk om de wensen voor jouw event scherp te krijgen en een persoonlijke klik te maken.

Voorbereiding

Als de boeking succesvol bevestigd is; is het tijd voor de voorbereiding. Voor een optreden wil ik minimaal 1 keer kennismaken en 1 keer afstemming hebben over de inhoudelijke presentatie en praktische zaken. Ik geloof dat samen voorbereiden cruciaal is om kwaliteit te leveren!

Showtime

De dag is aangebroken, de stoelen staan klaar, de gasten arriveren. Dit is het magische moment! Mijn doel is om lachende gezichten te zien; en nieuwe inzichten te laten ontstaan.
 
See you on stage!

Organisaties waarmee ik
samengewerkt heb