• VLOG (Youtube Kanaal)

  Welkom bij mijn youtube kanaal. Hier geef ik volgers een kijkje in mijn zakelijk leven als jonge ondernemer!

  In deze vlog ga ik o.a op de lunch bij PWC, bespreek ik ondernemer tips met Paul Geurts van Kessel, oprichter Greenhome, en ga ik. met Floris naar Ahoy waar we vragen stellen aan John de Mol over succesvol worden, bij BUSINESS BOOST! Hoi! Op dit kanaal publiceer ik #vlogs over mijn werk. Als duurzaam ondernemer werk ik aan het mobiliseren van de jonge generatie op het onderwerp klimaatverandering en duurzaamheid. Dit doe ik via mijn initiatieven de Energieboot en Blikverruimers; en door veelvuldig op podia en in media te staan en te spreken over jongeren, Millennials en duurzaamheid. Ik geloof namelijk dat jongeren de kracht hebben de samenleving, economie, politiek en bedrijven te transformeren! Als je het een leuke video vond, vergeet niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren. Meer informatie over mijn werk is te vinden op talithamuusse.nl

  In deze #vlog neem ik jullie mee op mijn tweede expeditiedag op Spitsbergen. Deze reis maakte ik met een groep topondernemers en CEO's onder leiding van Bernice Notenboom om aandacht te vragen voor klimaatverandering.

  De gletsjers in het noordpoolgebied zijn aan het smelten. Nergens is dat zo goed merkbaar als op spitsbergen. Vandaag bezoeken we een terugtrekkende gletsjer. Ook krijgen we een lezing van klimaatwetenschappers. Geen goed nieuws: welke inspanningen we ook leveren om CO2 terug te dringen; het noordpoolgebied zal ijsvrij worden. Gelukkig is het nog niet te laat voor andere ecosystemen.

  Vandaag is het zo ver! We gaan op reis, naar Spitsbergen! De start van onze reis begint met een adembenemende vlucht over Noorwegen en de aankomst op Longyearbyen waar we aan boord gaan van zeilschip de Rembrandt van Rijn; ons huis voor de komende paar dagen.

  Mijn allereerste #vlog staat online! Welkom bij mijn vlogkanaal. Ik ben dit kanaal begonnen om jullie mee te nemen in mijn dagelijks leven als ondernemer. Daarnaast wil ik mijn passie voor het onderwerp duurzaamheid delen en een platform bouwen voor jongeren die inspiratie zoeken om met dit thema in hun werk aan de slag te gaan. In deze eerste #vlog deel ik met jullie mijn voorbereidingen op de reis naar Spitsbergen; de komende dagen reis ik met een groep van CEO's en topondernemers naar Noordpoolgebied om de gevolgen van klimaatverandering met onze eigen ogen te zien.

All Posts
×