• "Ik inspireer organisaties om change agents te maken van hun jonge generatie medewerkers"

  Campagnes

  De afgelopen dagen sprak ik 13 religieuze leiders in Nederland en vroeg ze een videoboodschap te maken om mensen moed in te spreken voor het coronavirus. Dit is het resultaat!

  Dagvoorzitter / gespreksleider

  Meer informatie over Talitha als dagvoorzitter? Bekijk de pagina over dagvoorzitterschap

  De Energieboot

  De Energieboot is een community en programma voor young professionals & ondernemers tussen de 20 en 40 jaar die werken aan duurzame energieprojecten. Op de Energieboot verkennen we de potentie van de Millennial Generatie om de duurzame transitie te versnellen.

   

  Als ondernemer heb ik de Energieboot bedacht en uitgebouwd tot een platform dat inmiddels 4 jaar bestaat en gedragen wordt door een community van meer dan 50 grote bedrijven en honderden jongeren.

  Meer informatie over de Energieboot?

  Kijk eens hier

  Blikverruimers

  Blikverruimers is het eerste opleidingsprogramma in Nederland dat zich volledig richt op divers jong toptalent voor raden van toezicht en raden van commissarissen. Wij geloven dat de jonge generatie de status quo kan en moet challengen in de boardroom!

   

  Geïnteresseerd? Lees verder of neem een kijkje op de website van Blikverruimers

  Advieswerk

  Wat verlangt de Millennial Generatie van jouw organisatie?

  Hoe behoud je jong toptalent voor je organisatie? En hoe trek je de Millennial generatie medewerkers aan? Hoe voorkom je burn-outs en stress onder Millennials? Wat betekent dit voor de manier van samenwerken, communicatie, beloningsbeleid en arbeidsvoorwaarden? Wat zijn de laatste Millennial Trends?

   

  Ik geef advies over arbeidsmarktvraagstukken die gaan over het aantrekken en behouden van Millennials bij organisaties.

  Micro-influencer

  Voor organisaties wordt het steeds belangrijker om hun maatschappelijke missie en verhaal geloofwaardig te vertellen; en te verspreiden onder een jong publiek.

   

  Ik help organisaties bij het bedenken en uitvoeren van een micro-influencer strategie. Dit deed ik o.a voor Prorail op het thema Duurzame Mobiliteit (zie video). Meer weten?

 • NIEUWE CAMPAGNE: SAMEN IN VERTROUWEN

  Meer voorbeelden zien?

  Kijk ook eens bij media!

 • IN contact komen?

  Voor dagvoorzitterschappen, lezingen; projecten of een kopje koffie?

  Rotterdam
  24/7
  +31636107098
 • Social Feed